Tijdbesparende apps
Goed georganiseerd blijven zonder tijd te verliezen, kan door de overvloed aan beschikbare technologische snufjes soms een hele uitdaging zijn. Met deze apps houdt u juist het overzicht en kunt u tijd besparen.

Swiftkey

Berichten-apps die uw zinnen aanvullen of typefouten corrigeren, zijn bij een breed publiek bekend. Swiftkey gaat nog een stapje verder en beschikt over een zelflerend vermogen. Op basis van uw eerdere berichten weet Swiftkey uw volgende woord te corrigeren of te voorspellen. Een regelrechte uitkomst voor wie moe is van het vele typen of wie geneigd is typo’s te maken. De app is ontwikkeld door TouchType dat Microsoft voor zo’n 250 miljoen dollar kocht in 2016.

Prijs: gratis (in-app aankopen) Meer info


Toggl

Iedereen kent het. U start de dag met een flinke to-do-list, maar voordat u het weet is de halve dag voorbij en ligt er nog een stapel werk te wachten. Waar is de tijd gebleven? Met Toggle krijgt u inzicht in uw tijdsbesteding, van browsen tot het werken aan een project. U kunt de timer zelf inschakelen, maar de app kan u ook herinneren de timer te starten. Toggle kan worden geïntegreerd in uw agenda en door de rapportages krijgt u een beter inzicht aan welke taken u uw kostbare tijd besteedt.

Prijs: gratis (in-app aankopen) Meer info


Freedom

Er zijn dagen dat er nauwelijks genoeg uren in een werkdag zitten om al het werk af te krijgen. Zeker met alle social media is het een hele kunst om niet afgeleid te raken van uw werk. Freedom houdt alle verleiding buiten de deur. Hoe? Simpelweg door alle social media-kanalen, winkelsites en apps die u moeilijk kunt negeren te blokkeren. Een handige hulp om rustig aan het werk te blijven.

Prijs: gratis (in-app aankopen) Meer info


Evernote

Evernote geldt inmiddels als een echte klassieker. Het is nog altijd een van de populairste in zijn soort. Gebruikers kunnen notities, foto’s en spraakmemo’s maken, die allemaal met verschillende apparaten kunnen worden gesynchroniseerd. Sinds de introductie van de app zijn er heel wat handige functies bijgekomen. Zo is het tegenwoordig mogelijk in Evernote projecten te beheren en vergaderingen en deadlines te monitoren.

Prijs: gratis (in-app aankopen) Meer info


myCWT

Met myCWT heeft u alle controle over uw zakenreizen. Hotels en vluchten zijn gemakkelijk gevonden en het boekingsproces is zo doorlopen. Bij wijzigingen in het reisschema ontvangt u automatisch updates en waarschuwingen. U hoeft u zich na het boeken dus nergens meer druk over te maken en kunt zich concentreren op het doel van uw reis. myCWT is op dit moment beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

Prijs: gratis (voor CWT-klanten) Meer info


Trello

Heeft u moeite alles goed te organiseren? Dan is de Trello-app een uitkomst. Deze app voor projectmanagement maakt gebruik van borden, lijsten en kaarten om u te helpen bij het prioriteren van uw activiteiten, zowel op het werk als thuis. Bovendien is het mogelijk om op het platform samen te werken met collega’s. U kunt op elkaar reageren, links, bestanden en foto’s delen en prioriteiten stellen. Ook is het mogelijk om samen met collega’s activiteiten te organiseren.

Prijs: gratis (in-app aankopen) Meer info

Photo: Sergey Nivens/iStock

Blijf op de hoogte

Wilt u de volgende editie van Connect magazine automatisch in uw mailbox ontvangen? Meld u dan nu aan!

Meld mij aan