Slim en stijlvol op reis
Of u nu met de trein, auto of het vliegtuig reist, het is altijd weer een uitdaging om uw bagage op een soepele manier mee te nemen. Toch hoeft bagage niet altijd voor ongemak te zorgen. Met deze innovatieve oplossingen neemt u uw bagage moeiteloos mee naar uw bestemming.

Laat uw koffer het werk doen

Wanneer u een innovatieve en vermakelijke koffer zoekt, bent u bij Modobag aan het juiste adres. Kevin O’Donnell bedacht deze koffer toen hij zijn kinderen op zijn traditionele koffer op wielen vervoerde. Hij kwam toen op het idee om een motor in de koffer in te bouwen zodat deze zelf kan voortbewegen. In plaats van zelf het zware duw- en trekwerk te moeten verrichten, bedacht hij een motor voor de koffer. U kunt simpelweg plaatsnemen op de Modobag en u voort laten rijden.
De koffer heeft een maximale belasting van 81 kg en kan met een snelheid van 6,5 km/u zo’n 13 kilometer afleggen. Daarna moet de koffer 2 uur worden opgeladen. De Modobag is uitgevoerd met twee voetsteunen en een telescopisch stuur met een gaspedaal. Met de twee usb-poorten in de koffer kunt u uw tablet of smartphone opladen. Dit kan uiterst handig zijn wanneer u een tracking-app gebruikt of een alarmfunctie. De Modobag is voorlopig alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Prijs: €1322, modobag.com


Houd de dieven buiten uw rugzak

XD Design ontwikkelt stijlvolle zakelijke rugzakken die het dieven moeilijk maken die het op uw spullen hebben gemunt. Aan de collectie van zeven rugzakken zijn nu de Bobby Tech en de Bobby Pro toegevoegd. De tassen lijken identiek, maar de Bobby Tech is uitgerust met zonnepanelen en een draadloze oplader om uw mobiele apparaat mee op te laden. Beide Bobby-modellen zijn gemaakt van snijbestendig materiaal en hebben twee RFID-vakken die voorkomen dat bankkaarten van de buitenkant kunnen worden gescand. Binnenin vindt u verwijderbare compartimenten en aan de schouderriem een smartphone-houder. Bovendien zijn de meeste rugzakken gemaakt van gerecycled materiaal.

Prijs: €150 (Pro) en €300 (Tech), xd-design.com


Opvouwbare verrassing

Op het eerste gezicht lijkt de Carry-On Closet van Solgaard gewoon een moderne koffer. Maar als de koffer opengaat, onthult hij zijn ware geheim. Bij het openen komt namelijk een opvouwbaar opbergsysteem tevoorschijn. De truc zit hem in een hendel die aan de behuizing is bevestigd. Hierdoor wordt het opbergsysteem vanzelf weer opgevouwen wanneer u de koffer sluit. De koffer beschikt ook over een USB-oplader en de stevige behuizing van polycarbonaat zorgt voor een lange levensduur.

Prijs: €199, solgaard.co


Van alles het beste

De M5-koffer van Horizn Studios is een stijlvolle en gebruiksvriendelijke koffer. De koffer heeft een handig waterdicht voorvak, uitgevoerd in Italiaans leer. U kunt er met een gerust hart een 15-inch laptop in bewaren. De supersterke behuizing van polycarbonaat is van Duitse bodem en verkrijgbaar in acht verschillende kleuren Ook is de koffer met een monogram te personaliseren. Handige snufjes in de M5 zijn de uitneembare opladers, de ingebouwde waszak, het compressiekussen en niet te vergeten de wielen van Japans design. Met de M5 komt zelfs de meest veeleisende reiziger aan zijn trekken.

Prijs: €350, horizn-studios.com


Robuust, veelzijdig en compact

De Away Luggage-collectie combineert de nieuwste technologische snufjes met een aantrekkelijke, minimalistische stijl. De koffers zijn verkrijgbaar in vier maten. De Carry-On en The Bigger Carry-on zijn de kleinsten van de familie en geschikt als handbagage. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder uitneembare batterijen voor uw oplaadapparatuur. De koffers zijn gemaakt van robuust polycarbonaat en de 360-graden-wielen maken ze bovendien zeer wendbaar. Ook de binnenkant van de koffers is voorzien van slimme oplossingen voor een georganiseerde reis. Schone en gebruikte kleding kan makkelijk worden gescheiden met nylon waszakken, en met een slim compressiesysteem wordt heel wat ruimte bespaard. De koffers zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren en zijn met drie letters te personaliseren.

Prijs: €245 (carry-on), €265 (the bigger carry-on), awaytravel.com

Blijf op de hoogte

Wilt u de volgende editie van Connect magazine automatisch in uw mailbox ontvangen? Meld u dan nu aan!

Meld mij aan