Qatar Airways: “World’s Best Airline”
De luchtvaartmaatschappij ontving the titel voor de vijfde keer, een unicum in de luchtvaart. Daarbij werd de airline ook bekroond met de titels "World's Best Business Class", "Best Business Class Seat" en "Best Airline in the Middle East" (Skytrax 2019).

CWT en Qatar Airways streven er altijd naar om de beste reiservaring voor al onze reizigers te bieden.

Experience Business Class like never before

De Business Class van Qatar Airways is op de 2019 Skytrax World Airline Awards voor de zevende keer uitgeroepen tot ‘World’s Best Business Class’. De bekroonde Qsuite van Qatar Airways biedt een persoonlijke suite zodat u tijdens de vlucht kunt werken, dineren en ontspannen. Met een van de snelste internetverbindingen in de lucht, kunt u uw werk vervolgen op 10 kilometer hoogte.

Klik hier voor meer informatie over Qsuite

Ontvang nog meer voordeel met Beyond Business by Qatar Airways

Gratis vlucht, upgrade of lounge toegang? Het is mogelijk met het Beyond Business programma van Qatar Airways. Vliegt u regelmatig met deze luchtvaartmaatschappij? Dan adviseren wij u bij CWT graag over het zakelijke spaarprogramma van Qatar Airways waarmee u Qrewards kan verdienen. De waardevolle Qrewards kunnen ingewisseld worden op vluchten naar elk van de meer dan 160 bestemmingen van Qatar Airways.

Qatar Airways biedt bedrijven waarvan de medewerkers op frequente basis vliegen de mogelijkheid voor een zakelijke kortingsovereenkomst. Deze kortingstarieven kunnen al snel een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.  Indien u interesse hiervoor heeft kunt u contact opnemen met uw contactpersoon binnen CWT.

Klik hier voor meer informatie over Beyond Business