Culinair genieten in restaurant Blue
Op 6 mei heeft restaurant Blue haar deuren in de vernieuwde KLM non-Schengen Crown Lounge op Schiphol geopend. Niemand minder dan Joris Bijdendijk, de chef-kok van RIJKS®, is verantwoordelijk voor de culinaire signatuur van dit hoogwaardige restaurant.

‘Blue restaurant and bar’ in de KLM non-Schengen Crown Lounge biedt het beste wat Nederland te bieden heeft als het gaat om smaak en gastvrijheid, gecombineerd met de hoge standaarden van KLM. Kies voor een ongedwongen sfeer in het restaurantgedeelte, schuif aan bij de Chef’s Table in de keuken of trek u even terug in de private dining rooms voor een wat intiemere setting of zakelijke meeting. Wat frisse lucht nodig? Rechtstreeks gelegen aan de landingsbanen van Schiphol, biedt het buitenterras een adembenemend uitzicht en een oase van rust, ver weg van de drukte van de terminal. De ideale plek dus om even onderuit te zakken, onder het genot van een cocktail of glas wijn.

Lekkere trek? Bezoek de unieke kaaskamer en laat u verrassen door verschillende ambachtelijke, originele Nederlandse kazen. Perfect op temperatuur en voorzien van uitleg over het rijpingsproces. U maakt het af met een bezoekje aan het proeflokaal. Proef ambachtelijke gins en likeuren of geniet van een heerlijk glas wijn. Van ontbijt tot a-la-cartediner, bij restaurant Blue geniet u, tegen betaling, van voortreffelijke creaties.

Het restaurant speelt niet alleen in op een grote variëteit aan culinaire smaken, ook wordt er rekening gehouden met drukke (reis)schema’s. Als gast kunt u een zorgeloos bezoek verwachten, waarbij zorgvuldig rekening wordt gehouden met uw individuele wensen en behoeften.

KLM biedt alle non-Schengen Crown Lounge-klanten van KLM een warm welkom in Blue. Andere klanten kunnen toegang krijgen tot de lounge tegen een vergoeding. Reserveringen voor Blue kunnen online worden gemaakt via lounge.klm.com.

Ga voor meer informatie naar lounge.klm.com.