Buitengewone musea
Aankomen in een nieuwe stad, inchecken in het hotel en u voorbereiden op een vergadering: het is voor elke zakenreiziger een vertrouwde ervaring. Als u wat tijd over heeft of uw reis verlengt, zijn deze musea de moeite van een bezoek meer dan waard.

Cancun / Mexico

Wonderen van de onderwaterwereld

Gek op water én gek op musea? Dan is MUSA (Museo Subacuático de Arte) echt iets voor u. Gelegen nabij de kust van Cancun, Isla Mujeres en Punta Nizuc, in Zuid-Oost Mexico, kunnen bezoekers in dit museum sculpturen bewonderen in boten met glazen bodems, of zelfs tijdens een duiktocht.
musamexico.org

Pennsylvania / VS

Prachtige architectuur

Hoewel Fallingwater van Frank Lloyd Wright nu meer dan 80 jaar oud is, behoudt het zijn magie en allure volledig. De bergen in het zuidwesten van Pennsylvania vormen het decor voor een vrijstaand huis dat bovenop een waterval is gebouwd.
fallingwater.org

Zuid-Tirol / Italië

Magische bergen

Het Messner Mountain Museum van de Italiaanse Reinhold Messner is een netwerk van zes fantastische bergmusea in het Italiaanse Zuid-Tirol en Belluno. Sommige bevinden zich in historische gebouwen, andere in nieuwe, innovatieve bouwwerken.
messner-mountain-museum.it

Colorado / VS

Dinosaurushemel

Dit prachtige museum in Colorado laat kinderen en volwassenen zien en begrijpen waarom dinosaurussen nog steeds aandacht verdienen. Volg sporen en bewonder echte voetafdrukken en botten van dinosaurussen.
dinoridge.org

Londen / Engeland

De natuurlijke geschiedenis van Londen

Van de prachtige neoromaanse architectuur tot schitterende artefacten: sinds 1881 brengt het Natural History Museum in Londen bezoekers in vervoering. De prachtige centrale hal leidt bezoekers naar tentoonstellingen over oceanen, de menselijke evolutie, de ruimte en dinosaurussen.
nhm.ac.uk

 

Photos: Harald Wisthaler, Elier Amado Gil, Natural History Museum, London, Western Pennsylvania Conservancy, iStock

Blijf op de hoogte

Wilt u de volgende editie van Connect magazine automatisch in uw mailbox ontvangen? Meld u dan nu aan!

Meld mij aan