Air Europa: uw gateaway naar Latijns Amerika
De Spaanse airline vervoert u vanuit heel Europa, via een snelle overstap in Madrid, naar meer dan 20 bestemmingen binnen Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Air Europa is lid van de SkyTeam-alliantie, wat betekent dat u kunt vertrouwen op comfort, goede aansluitingen, flexibiliteit en toegang tot meer dan 420 lounges wereldwijd.

Het reizen in de economy class van Air Europa is zeer aangenaam, voldoende beenruimte en entertainment. De Business Class is uitgerust met full flat (bed)stoelen; maximaal comfort gegarandeerd!
De cateringservice van Air Europa werkt elke dag om een menu van topkwaliteit samen te stellen waarvan u aan boord zult kunnen genieten. Er is een aanbod van speciale menu’s die aangepast zijn aan de behoeften van de passagiers.

Op de long-haul vluchten biedt Air Europa de nieuwste technologieën aan, d.m.v. een eigen individueel entertainmentsysteem kunt u van muziek en films genieten, of gebruik maken van de gratis streamingdienst. De stoelen zijn voorzien van IPort, USB en Power supply. Tegen betaling kan er gebruik gemaakt worden van het Wifi-netwerk.

De vloot van Air Europa is een van de jongste ter wereld en bestaat uit 65 vliegtuigen, waaronder dertien Boeing 787 Dreamliners. Van dit type toestellen ontvangt de airline tot eind 2020 elke maand er een nieuw bij. De Boeing 787 Dreamliners staan garant voor een unieke vliegervaring.